Kinek szól ez az oldal?

Ez az oldal azoknak szól, akik használnak személygépkocsit, mezõgazdasági munkagépeket, rakodógépeket, kamionokat,  buszokat, haszongépjármûveket, tehát bármilyen jármûvet, amiben ülés van, s akik aggódnak az eredeti üléskárpitjuk épsége miatt!

Esett már le vagy ömlött ki valamit az autójából? Cigaretta, sár, tea, vajaskenyér? Ha gyermeke van, ugye ismerõs ez a szitu?

Ugye Ön is tart attól, hogy üléskárpitja kopik, koszolódik?

Esetleg néhány év múlva, amikor szeretné eladni az autóját, akkor az eredeti üléskárpit, - ami még mindig jól néz ki - sokat dob a autója belsõ terén!

 

 

Ha nem akarja, hogy kárpitja foltos, piszkos, koszos, kopott legyen, akkor sürgõsen szerezzen be autójára egy méretpontos üléshuzatot!

Ha tõlünk vásárol üléshuzatot, akkor már nem kell aggódnia a fentiek miatt!

Üléshuzataink megvédik a gyári kárpitját a kopástól és a szennyezõdéstõl.

 

 

Mindenféle autóra kínálunk méretpontos üléshuzatot! Miért ezt, s nem az univerzális üléshuzatot ajánljuk? Azért, mert az univerzális üléshuzatok nem méretpontosak, ha kiszállunk a kocsiból, ezeket mindig meg kellene igazítanunk, hogy ne legyen gyûrött, valamint az oldaltámasz kopása ellen sem véd.

Különbözõ mintájú, és színû üléshuzataink közt válogathat. Ezek az üléshuzatok könnyen moshatóak, és újra felszerelhetõek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elérhetőség

Kecskemét, Izsáki út 31. Tel.: 06-70/453-9925

Látogatók

Látogatók összesen: 105410